St. Kinderopvang Kiekeboe Putten

Stichting Kinderopvang Kiekeboe
Boekweitstraat 20
3882 GN Putten

spelen... leren... groeien...

Basisscholen

Iedereen is welkom!

U bent vrij om de BSO te kiezen die bij u en uw kind past. Op onze BSO-groepen worden kinderen van verschillende basisscholen opgevangen. De kinderen komen van onder meer De Wegwijzer, School Hoef, De Pelikaan, de Gabriëlschool, Bijstergoed, de Akker, de Van Damschool, OBS De Schovenhorst, de Schuilplaats, Bij de Bron en de Klokbeker (Ermelo). Naar welke school uw kind ook gaat, bij Kiekeboe kan hij/zij terecht voor een leuke, interessante en actieve opvang.

Samenwerking met basisscholen

Vijf basisscholen hebben ervoor gekozen om een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan met St. Kinderopvang Kiekeboe voor het verzorgen van de buitenschoolse opvang. Dat zijn van de Vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs (VPCO) te Putten de scholen: De Wegwijzer, School Hoef en De Pelikaan. Wilt u meer informatie over deze basisscholen, bezoek dan hun website.

Van de Stichting Katholiek Onderwijs Flevoland/Veluwe gaat het om de Gabriëlschool en Bijstergoed. Wilt u meer informatie over deze basisscholen, bezoek dan hun website.