St. Kinderopvang Kiekeboe Putten

Stichting Kinderopvang Kiekeboe
Boekweitstraat 20
3882 GN Putten

spelen... leren... groeien...

St. KO Kiekeboe


Volg ons!

Iedereen is welkom!

Bij Kiekeboe zijn alle kinderen, ongeacht hun achtergrond, welkom. Wilt u er zeker van zijn dat uw kind geplaatst wordt op de plek en het moment dat u past, dan is het raadzaam om hem/haar tijdig in te schrijven. Van belang voor de inschrijving zijn onder meer de volgende vragen: 

  • Welke vorm van opvang kiest u?
  • Naar welke locatie gaat uw voorkeur uit?
  • Om welke dagen (of dagdelen) gaat het?
  • Kiest u voor standaard dienstverlening of is maatwerk nodig?

Sfeer proeven

Vanzelfsprekend zoekt u voor uw kind een plek die aansluit bij uw ideeën over geborgenheid, veiligheid, opvoeding, ruimte, zorg, et cetera. Om een goede indruk te krijgen hoe het er op een kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang aan toe gaat, nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen en de sfeer te proeven. Via kantoor kunt u, geheel vrijblijvend, een afspraak maken. Tijdens het bezoek maakt u kennis met onze dienstverlening en ziet u hoe het dagritme werkt, waar de kinderen spelen, waar ze slapen en hoe de buitenruimte eruit ziet.

Inschrijven

We hopen van harte dat onze kinderopvang u bevalt en dat u uw kind bij ons inschrijft. Via onderstaande links gaat u naar één van de inschrijfformulieren. Binnen tien werkdagen ontvangt u onze reactie op uw inschrijving. Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u via het aanvraagformulier een informatiepakket aanvragen. Binnen drie werkdagen heeft u dat pakket in huis.

Inschrijfformulieren om uit te printen

Inschrijfformulier Dagopvang (KDV)
Inschrijfformulier Buitenschoolse Opvang (BSO)
Inschrijfformulier Peuterschool
Overeenkomst Tussenschoolse Opvang

Toelichting en algemene voorwaarden tussenschoolse opvang

Inschrijfformulieren om digitaal in te vullen

(Sla het ingevulde formulier op en mail het naar info@kiekeboeputten.nl)

Dagopvang (KDV)