St. Kinderopvang Kiekeboe Putten

Stichting Kinderopvang Kiekeboe
Boekweitstraat 20
3882 GN Putten

spelen... leren... groeien...

Activiteiten

BSO Kiekeboe maakt gebruik van een maandthema waarin voor elke week weer leuke activiteiten gepland staan. Doormiddel van kindparticipatie hebben de kinderen inspraak over de invulling van de activiteiten. Zo hebben we verschillende activiteiten die gericht zijn op sport, natuur, koken en creativiteit. Kinderen mogen kiezen tussen deelnemen aan de activiteiten die gekozen zijn of zich vermaken met uitdagend spelmateriaal.

Het doel van de activiteiten is de kinderen te stimuleren en kennis te laten maken met nieuwe dingen. Maar de activiteiten zijn niet verplicht. De BSO is voor de kinderen op de eerste plaats vrije tijd die ze zelf mogen in delen, wij bieden de activiteiten wel aan, maar ze zijn niet verplicht. Daarnaast bieden wij in de schoolvakanties leuke activiteiten en uitjes aan met een bepaald thema. Deze activiteiten staan minimaal 6 weken van te voren op de website en kinderen kunnen dan ingeschreven worden voor de vakanties. Neem gauw een kijkje bij onze nieuwste vakantie activiteiten kalender, deze kun je bekijken door op onderstaande link te klikken:

herfstvakantie 2016

Ook vriendjes, vriendinnetjes en kinderen uit de buurt zijn welkom in de vakanties. In de vakanties is er ook voor 1 a 2 keer per week een leuke activiteit waar hun aan deel kunnen nemen. Annmelden hiervoor kan via kiekeboe.vakantie@gmail.com

extern programma herfstvakantie 2016